در كتاب «امراض البلديه» آمده كه گاهي ساكنان بعضي از شهرداريها دچار بيمارهاي خاص ميشوند كه جزو دردهاي بيدرمان يا ديرعلاج است.
روزي دچار سندرم ميدانسازي ميشوند و ميدان بر ميدان ميافزايند يا ميدان تخريب و به چهار راه مبدل ميكنند يا چهار راهي را ميدان!!.
روزي ويروس گلچراغ ميگيرند يعني درختهاي تنومند ميبرند و گل و چراغ ميكارند چون خزان در رسد نه از گل نشاني است نه از گل نشان.
روزي تب رنگ به رنگ گيرند و دستور به رنگ كردن در و ديوار ميدهند چنانكه همه ديوارها و درها يك رنگ شوند و امروزه خدا رحم كند ميل شديد پلسازي پيدا كردهاند ضمناً گويا اين بيماري واگيردار بوده از شهرداري به شهرداري ديگر سرايت ميكند و هر شورا پس از تب و لرز حداقل دو پل خواهد ساخت كه اگر مردم را فايدهاي نرسد لااقل عدهاي نان بخورند و فربه شوند حال پل و زير گذر به كار آيد يا نيايد توفير ندارد و تفاوت نميكند!.
معمولاً بعضي بيماريها لاعلاج بوده و اميد به بهبودي آنها نيست.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
چهارشنبه 05,فوریه,2025